Indivisible spil anime trailer

11. juli 2018 0 Af Erik Weber-Lauridsen

Udgiveren 505 Games har givet et tidligt kig på introen til Indivisible, det seneste spil fra Skullgirls Developer Lab Zero Games. Den 30-sekunders prøve viser animation af Studio Trigger (Kill la Kill) og Titmouse (Avatar: The Last Airbender) instrueret af Little Witch Academias Yoh Yoshinari.

Indivisible er en ny RPG / platformer-IP med hovedrollen Ajna (AHZH-na), en pige, der sætter ud på en verdens-omspændende rejse for at opdage sandheden bag hendes mystiske kræfter. På hendes søgen bliver hun forbundet med en række unikke helte og får nye evner til at krydse miljøerne og besejre de fjender, de møder undervejs.

Indivisible er inspireret af klassiske platformer og RPG’er, men med de unikke karakterer og gameplay dybde Lab Zero er kendt for.

Udover et nyt spin på RPG-gameplay har Indivisible en dyb historie, inspireret af sydøstasiatiske og andre verdensmythologier, Lab Zeros kendetegnende 2D-håndtegnede animation, et frodigt soundtrack fra den legendariske Secret of Mana-komponist Hiroki Kikuta og en animeret åbning af populære anime studio TRIGGER.

Indivisible udkommer til PS4, Xbox One, Switch og PC i første halvdel af 2019.

Kilde