Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Film og TV

Sailor Moon “Super Live” optræden

Sailor Moon “Super Live” optræden

Sailor Moon vender tilbage som et sceneshow – kaldet The Super Live – til august.

Historien vil være en fortælling om Naoko Takeuchi’s første Sailor Moon historie ark. Men traileren (ovenfor) og plakaten (nederst) giver en bestemt sci-fi / techno vibe. I betragtning af instruktøren bag produktionen kan vi absolut forvente noget intenst.

Den japanske danser og koreograf TAKAHIRO (fuldt navn Takahiro Ueno) fungerer som instruktør og koreograf for det nye show. Han steg til berømmelse for sin opfindsomme hip hop dansestil, og har ledsaget Madonna på tour som en særlig optræden. For nylig er han optrådt i musikvideoer med komponist og sanger Hyadain.

Hyadain er også ombord her, da han laver musikken til showet. Født Kenichi Maeyamada, komponerede han for idolgrupper, mens han udøvede en legendarisk sanggig på Nico Video under et pseudonym. Du kan huske ham som den fyr, der sang både mandlige og kvindelige stemme dele ved hjælp af et filter. Siden da har han afsløret sin identitet og begyndt at arbejde under hans NicoNico pseudonym.

Showet vil have tre separate rollerlister, der roterer gennem hele forløbet.

Flere oplysninger i kilden.

Sailor Moon “Super Live” optræden

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende

Mad

Popkunstnere og fastfood, en klassisk kombo menu.

Anime

En reklame for heste-væddeløb med musik-side af Aimer.

Anime

Der kommen en anime om piger der elsker planetarier og pole dance med det sigende navn Pole Princess!!

Manga og bøger

En manga og populær mangaka stopper medens andre shounen manga kører lystigt videre og begynder på ny.