Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Gamle nyheder

Idol Fantasy idol-raising smartphone spil fra Square Enix anime promo

Idol Fantasy idol-raising smartphone spil fra Square Enix får anime promo

Square Enix idol-raising smartphone spil Idol Fantasy kombinerer de magiske karaktertræk i et traditionelt RPG med den attraktive, drenge idol dille. Forestil dig buff-krigeren, frisk fra at besejre en Demon Lord, med hovedrollen som “center” sammen med en med briller iført hvid mage og fiery heartthrob black mage. Dette er den slags team, som spilskaberne forestillede sig, da de skabte Idol Fantasy.

Spillet er sat i en verden, hvor den virkelige verden og fantasiverden krydser over og caster spillere som producent af et unikt talent bureau, der forvalter idoler, der er helte fra en fantasyverden, som er i stand til at bruge sværd, flyve eller bruge magi. Alle disse helte sigter mod at blive industriens øverste idol, og spillerne skal klare deres tidsplaner for koncerter eller caste dem i reklamer eller film.

Spillet omfatter fire idol grupper, som alle vises i spillets nye animerede salgsfremmende video.

Flere oplysninger i kilden.

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X