Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Monster Hunter spillene får 3D animeret special i 2019

Monster Hunter spillene får 3D animeret special i 2019

Monster Hunter spillene får 3D animeret special i 2019CAPCOM offentliggjorde i onsdags at de laver Monster Hunter: Legends of the Guild, en 3D animeret special baseret på deres Monster Hunter spil franchise. Firmaet samarbejder med Pure Imagination Studios, og specialen er planlagt til udgivelse til næste år. Joshua Fine (Ultimate Spider-Man) skriver specialen.

Beskrivelse

Monster Hunter: Legends of the Guild vil handle om en håbefuld ung monsterjæger, der søger at slå sit ry fast. Han snubler på en skræmmende opdagelse, da han finder ud af, at hans landsby er direkte i vejen for en ældre drage, hvilket kan forårsage en svimlende mængde skader og ødelæggelser for hans hjem.

Flere oplysninger ved kilden.

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X