Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Magical Girl Special Ops Asuka manga får anime i 2019

Magical Girl Special Ops Asuka manga får anime i 2019

Magical Girl Special Ops Asuka manga får anime i 2019

En officiel hjemmeside lanceret lørdag for at afsløre, at Makoto Fukami og Seigo Tokiyas Magical Girl Special Ops Asuka (Mahō Shōjo Tokushūsen Asuka) manga får en tv-anime-adaption, der vil får premiere til januar 2019.

Webstedet afslørede et teaser billede og en salgsfremmende video, som indeholder en introduktion fra Kirara Asuka.

Flere oplysninger i kilden.

Beskrivelse

Da jorden er truet af den pludselige opdukken af udøde væsener, steg en gruppe unge kvinder velsignet med kræfter fra en mystisk kilde til at besejre dem. Nu, efter tre års tilsyneladende fred, har de samme ondskabsfulde væsner genoplivet sig. Fem magiske piger er endnu en gang overladt til krig som Magical Girl Special-Ops-styrken for at forsvare menneskeheden mod en uhellig nemesis.

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X