Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Film og TV

Live-Action Nisekoi – False Love Film Trailer

Live-Action Nisekoi - False Love Film Trailer

Live-Action Nisekoi - False Love Film TrailerDen officielle website for live-action filmen baseret på Naoshi Komis Nisekoi – False Love manga begyndte at streame en teaser trailer i tirsdags.

Folkene bag afslørede også to billeder af de to hovedroller i kostumer. Sexy Zone idol gruppemedlemmet Kento Nakajima (Silver Spoon, Bad Boys J, Kazoku no Uta, til venstre på begge billeder) har rollen som Raku Ichijō, medens Ayami Nakajō (Anonymous Noise, Lychee Light Club, Fatal Frame, til højre) har rollen som Chitoge Kirisaki.

Hayato Kawai (live-action My Love Story!!, Ani ni Aisaresugite Komattemasu) instruerer filmen. FINE Entertainment producerer filmen, og TOHO planlægger at filmen får premiere i Japan den 21. december.

Flere oplysninger i kilden.

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

En trailer der giver en forsmag på den episke, afsluttende kamp i de kommende to sidste Sailor Moon film, der kommer til sommer.

Anime

Historien om en fan af mahou shoujo der ender som en skurk og finder ud af at hun i virkeligheden elsker at dominere og...

Anime

Her er den tredje trailer til den kommende forårs serie om et offer til en dyrisk konge der ikke ender med at være så...

Anime

Vi kan sætte tjek ved endnu en sportsgren som anime: Cykelløb for kvinder.