Live-Action Nisekoi – False Love Film Trailer

26. juli 2018 0 Af Erik Weber-Lauridsen

Live-Action Nisekoi - False Love Film TrailerDen officielle website for live-action filmen baseret på Naoshi Komis Nisekoi – False Love manga begyndte at streame en teaser trailer i tirsdags.

Folkene bag afslørede også to billeder af de to hovedroller i kostumer. Sexy Zone idol gruppemedlemmet Kento Nakajima (Silver Spoon, Bad Boys J, Kazoku no Uta, til venstre på begge billeder) har rollen som Raku Ichijō, medens Ayami Nakajō (Anonymous Noise, Lychee Light Club, Fatal Frame, til højre) har rollen som Chitoge Kirisaki.

Hayato Kawai (live-action My Love Story!!, Ani ni Aisaresugite Komattemasu) instruerer filmen. FINE Entertainment producerer filmen, og TOHO planlægger at filmen får premiere i Japan den 21. december.

Flere oplysninger i kilden.

Kilde