Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Made In Abyss film datoer

Made In Abyss film datoer

Ifølge den officielle Made in Abyss hjemmeside, bliver de to film, der blev annonceret tidligere i år, frigivet næste januar: Den første film, Tabidachi no Yoake (Journey’s Dawn), får premiere den 4. januar medens den anden, der hedder Hourou Suru Tasogare (Wandering Twilight), der kommer den 18 januar.

Som tidligere bekræftet, vil de to film være recaps af anime seriens første sæson, der er designet til at vække appetit på anden sæson af fantasy dramaet, hvis udgivelses tidspunkt endnu ikke er kendt.

En nøgle billede er også blevet frigivet, som skildrer Riko, Reg, Lyza, Marulk og Ozen, såvel som en scarlet maw og en flok corpse weepers:

Made In Abyss film datoer

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X