KyoAni laver anime adaptation af 20 Seiki Denki Mokuroku romanTwitter kontoen for Kyoto Animations KA Esuma Bunko afdeling annoncerede i fredags at de vil producere en anime adaptation af Hiro Yukis 20 Seiki Denki Mokuroku (20th Century Electricity Catalog) roman.

Beskrivelse

Romanen foregår i 1907, under Meiji-æraen. Den 15-årige Inako lever under sin faders styre, hvem er en sake brygger i Fushimi. Mens hun besøger Fushimi Inari-helligdommen, møder hun en frisindet dreng kaldet Kihachi. Deres syn på livet kunne ikke være anderledes: Inako accepterer gammeldags traditioner, mens Kihachi omfavner fremskridt.

En dag går emnet ægteskab ind i Inakos husstand, og hun er fyldt med følelser for Kihachi. De beslutter at løbe væk for at redde Inako fra et arrangeret ægteskab, men nøglen er i “El kataloget.” Denne manglende bog er fyldt med forudsigelser om elektricitet, som Kihachi skrev, men hans ældre bror tog den – hvilket førte til deres forsvinden. De to rejser over Kyoto Shiga for at finde denne bog fyldt med vidundere.

Mere information i kilderne

Kategoriseret i:

Tagged i:

,