Eromanga Sensei får spinoff manga om Elf der laver mad

Eromanga Sensei får spinoff manga om Elf der laver mad

31. juli 2018 0 Af Erik Weber-Lauridsen

Eromanga Sensei får spinoff manga om Elf der laver madDen fan-elskede biperson Elf fra Eromanga Sensei har den hovedrollen i en ny spin-off manga med titlen Eromanga Sensei Yamada Elf Dai-sensei no Koisuru Jushin Gohan (Eromanga Sensei The Great Teacher Elf Yamada’s Cooked Meals of Pure Love) der begyndte udgivelse i september udgaven af ASCIII Media Works Dengeki Daioh seinen manga magazine.

Baseret på det originale værk af Tsukasa Fushima er den nye manga illustreret af Yuuki Suzu. Det første kapitel, hvor Elf tilbereder måltider til Masamune Izumi, medens han træner til konkurrencen “Light Novel Tenkaichi-Budoukai”, blev offentliggjort i september-udgaven af Dengeki Daioh, der blev udgivet i Japan den 27. juli 2018.

Kilde