Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba anime kommer til foråret

Den 12. kompilerede bog af Koyoharu Gotouges Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba manga fortæller at mangaens tv-anime-tilpasning vil få premiere til foråret 2019.

Studiet ufotable (Fate/Zero, Kara no Kyoukai, Katsugeki: Touken Ranbu) animerer projektet.

Mangaen debuterede i Shueishas Weekly Shonen Jump i februar 2016.

Beskrivelse

Serien følger Tanjiro og hans søster Nezuko. Efter at have vendt hjem fra at sælge kul, ser Tanjiro, at hans familie er blevet myrdet, og at hans ensomme overlevende søster er blevet til en dæmon. Demon jægeren Tomioka kommer for at dræbe Nezuko, men han er overrasket over at se de to beskyttende hinanden. Nezuko, der stadig har menneskelige følelser, er mærkelig, hvilket fører Tanjiro til et forsøg på at genoprette Nezukos menneskelighed.

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

,