One-Punch Man anime sæson 2 kommer til april 2019 – med trailer

13. august 2018 0 Af Erik Weber-Lauridsen

One-Punch Man anime sæson 2 kommer til april 2019 - med trailerTil One Punch Man [Maji] School Festival eventet i går blev der endegyldigt sat slut for alle spekulationerne om hvornår anden sæson af den ekstremt populære One Punch Man anime kommer: Til april 2019.

Det er dog et andet anime studie der laver den, J.C. Staff (Food Wars! Shokugeki no Soma, Children of the Whales) modsat første sæsons Madhouse (Wolf Children, No Game No Life Zero). Folkene bag serien er dog de samme som første sæson, inklusiv tema sang kunsterne JAM Project.

Plakaten viser Saitama, Genos og den ny person Garou tegnet af character designer Chikashi Kubota.

Annoncerings traileren er her i indlægget i både en udgave med engelske baggrundstekster og en med japanske.

Kilde