so many colors in the future what a wonderful world TV anime trailere

17. august 2018 0 Af Erik Weber-Lauridsen

so many colors in the future what a wonderful world TV anime trailerP.A. Works’ kommende so many colors in the future what a wonderful world ., direkte oversat From the Color-Changing World’s Tomorrow. (Iroduku Sekai no Ashita kara.) TV anime serie har udgivet en ny trailer. I den ser vi mere af rollelisten, tema sange kunstnerne og komponisterne.

Mere information i kilden.

Beskrivelse

Historien foregår i Nagasaki i en verden, hvor en lille mængde magi forbliver i hverdagen. En efterkommer af magere, den 17-årige Hitomi mistede sin følelse af farve i en ung alder og voksede op uden følelser. Hendes bedstemor Kohaku, en stor mager, sender Hitomi til fortiden til 2018. Der tilbringer hun tid med en 17-årig Kohaku og venner fra klubaktiviteter.

Kilde