Gaina laver Gunbuster 3 og Wings of Honneamise 2

12. september 2018 0 Af Erik Weber-Lauridsen

Studio Gaina (tidligere Fukushima Gainax) har efter splittet med det oprindelige firma fået en række opgaver, som man ellers ville forbinde med det traditionelle “gamle” Gainax:

Anime filmen Aoki Uru / Uru in Blue, efterfølgeren til Royal Space Force: The Wings of Honneamise. Honneamise filmen var et af de projekter der slog Gainax fast i folks bevidsthed omkring starten af 90erne. Uru var allerede i produktion hos Gainax men er nu helt flyttet over til Gaina og bliver instrueret af Hiroyuki Yamaga og Yoshiyuki Sadamoto laver stadig character designs.

De originale anime projekter Top o Nerae! 3 / Gunbuster 3 (midlertidig titel, men en om ikke andet åndelig efterfølger til den klassiske Gunbuster, der nærmest indførte konceptet hoppende bryster i tegnefilm) og Akubi o Suru niwa Wake ga Aru (“There is a Reason for Yawning”).

Derudover overtager de børne anime TV serien Rescue Academia.

Mere information i kilden.

Kilde