Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Maō-sama, Retry! fantasy light novels kommer som TV anime i 2019

Maō-sama, Retry! fantasy light novels kommer som TV anime i 2019

Maō-sama, Retry! fantasy light novels kommer som TV anime i 2019Forfatter Kurone Kanzakis Maō-sama, Retry! (Dark Lord, Retry!) light novel serie kommer som en TV anime næste år.

Mere information i kilden.

Beskrivelse

Akira Ōno er en normal fyr, der arbejder i et firma, der driver et online spil. Han spiller ofte spillet som sin karakter “Maō” (Dark Lord). Men en dag, da han logger på, bliver han trukket ind i spilets fantasi-verden som sin karakter. Der møder han en et-benet pige og begynder sine eventyr sammen med hende. Men da han er en magtfuld “Dark Lord”, drager forskellige nationer og hellige jomfruer på rejse for at besejre ham, og han skaber problemer overalt hvor han kommer hen

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X