Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Boku no Tonari ni Ankoku Hankaishin ga Imasu mangaen bliver til TV anime

Boku no Tonari ni Ankoku Hankaishin ga Imasu. mangaen bliver til TV anime

Boku no Tonari ni Ankoku Hankaishin ga Imasu. mangaen bliver til TV animeKadokawas Monthly Comic Gene magasin har afsløret at Arata Akis There is a Dark God of Destruction Next to Me (Boku no Tonari ni Ankoku Hankaishin ga Imasu) manga bliver lavet til en TV anime serie.

Mere information i kilden.

Beskrivelse

Mangaen følger Seri Koyuki, en gymnasie-elev, der forsøger at undgå mærkelige mennesker, fordi han ved, at han bare vil ende med at blive det seriøse modspil til deres løjer. Nu kommer Kabuto Hanadori, Koyukis klassekammerat, der har chūnibyō (andetårs mellemskolesyndrom) og hævder at hans klap for øjet forsegler hans gud der står for ødelæggelse alter ego. Alt ved Hanadori udstråler behovet for en seriøs modspiller til at holde ham under kontrol, og ganske vist bliver Koyuki trukket med.

Kilde

 

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X