Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Gamle nyheder

Få en VR fyr som kæreste i VR Kareshi

Få en VR fyr som kæreste i VR Kareshi

Få en VR fyr som kæreste i VR KareshiI VR Kanojo spillet fra Illusion kunne man se og interagere med en virtuel (kvindelig) kæreste, som navnet siger da “kanojo” betyder kvindelig kæreste på japansk. Det var endda muligt at af-censorere Steam udgaven af spillet. Alt dette hjalp dog ikke hvis man er til fyre og ikke piger, men det råder de nu bod på med VR Kareshi, mandlig kæreste.

Man kan customize sin kæreste i mange detaljer, herunder stemmen hvor man kan vælge mellem stemmer af Showtaro Morikubo, Chihiro Suzuki og Yoshimasa Hosoya. Standardmodellen hedder Akito, er barista og hunde-elsker.

Mere information i kilden.

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X