Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Boogiepop and Others Anime Info

Boogiepop and Others Anime Info

Her er information om den kommende, nye Boogiepop and Others anime serie, en ny anime baseret på de originale Boogiepop and Others (Boogiepop wa Warawanai direkte oversat Boogiepop griner aldrig) light novels og ikke direkte en remake af den første anime fra 2000.

Characterdesigns og roller (person navn – stemme skuespiller) og billeder

Beskrivelse

Der er en urban legende hvor børn fortæller hinanden om en shinigami, der kan frigøre folk fra den smerte, de måtte lide. Denne “Dødens Engel” har et navn: Boogiepop. Og legenderne er sande. Boogiepop er ægte.

Da en række kvindelige studerende fra Shinyo Academy forsvinder antager politiet og fakultetet, at det bare er en flok er er løbet hjemmefra. Men Nagi Kirima ved bedre. Noget mystisk og ondt er på vej. Er det Boogiepop, eller noget mere uhyggeligt…?

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X