Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Domestic Girlfriend TV anime serien kommer til januar 2019

Domestic Girlfriend TV anime serien kommer til januar 2019

Domestic Girlfriend TV anime serien kommer til januar 2019Den kommende Domestic Girlfriend TV anime serie vil blive vist på japansk TV til januar 2019.

Der er blevet afsløret tre nye roller i serien: Taku Yashiro som Natsuo Fujii, Haruka Yoshimura spiller Momo Kashiwabara og Konomi Kohara spiller Miu Ashihara. Tidligere afsløret er de to kvindelige hovedpersoner: Maaya Uchida som Rui Tachibana, medens Yōko Hikasa spiller Hina Tachibana.

Shōta Ihata (Girlish Number) is instruerer anime serien hos diomedea, medens Tatsuya Takahashi (The IDOLM@STER Cinderella Girls, Eromanga Sensei, Katana Maidens: Toji no Miko) står for seriens manuscripts. Naomi Ide (Problem children are coming from another world, aren’t they?, Gingitsune, Kan Colle) designer personerne.

Beskrivelse

Gymnasie-eleven Natsuo er håbløst forelsket i sin muntre og populære lærerinde Hina. Imidlertid møder han en dag på en mixer en moody pige med navnet Rui og ender med at sove med hende. Kort efter meddeler hans far at han gifter sig med en kvinde med to egne døtre. Og hvem dukker op på slæb, både Hina og Rui?! Natsuos uhyrlige nye liv starter nu!

Mere information i kilden.

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Anden sæson af Malevolent Spirits: Mononogatari serien om en klan der arbejder med ånder der besætter ting får premiere om under en måned.

Anime

Anden del af Masamune-kun's Revenge, der har den mundrette titel Masamune-kun's Revenge R, begynder om under en måned.

Anime

The Concierge at Hokkyoku Department Store er en kommende anime film om et stormagasin med dyr som kunder.

Anime

Om under en måned kommer endnu en serie om en lille senpai og hendes medansatte. Hende her er dog kun lille af højde, ikke...