Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Gleipnir manga bliver til TV anime

Gleipnir manga bliver til TV anime

Sun Takedas Gleipnir manga bliver lavet til en TV anime serie.

Beskrivelse

Shuichi Kagaya en almindelig high school dreng i en kedelig lille by. Men da en smuk klassekammerat bliver fanget i en lagerbrand, opdager han en mystisk magt: han kan omdanne sig til et hunde maskot kostume med en overdreven revolver og en lynlås ned ad ryggen. Han redder pigens liv og deler sin hemmelighed med hende. Men hun leder efter hendes søster, der dræbte deres familie, og hun er ligeglad med hvord nedværdigende det bliver: hun vil bruge Shuichi til at udføre sit mission…

Lidt synd at de engelske sider under kilder beskriver ham som en hund og relaterer til pels, det er et kostume som dem man kender fra Disney-land og furries og har intet med et dyr at gøre – hvilket man ville vide hvis man havde læst mangaen inden man bragte nyheden (som jeg har gjort).

Læs mere

Klik for at kommenterer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende

Anime

Science fiction serien begynder allerede i morgen.

Anime

Der er udgivet en video der viser et tilbageblik på franchisen gennem tiden sat til ny musik.

Figurer og merchandise

Kommende figurer af sexy piger i meget afslørende tøj.

Anime

Sæsonens første 10 afsnit kom på Netflix globalt i går den 26. januar og de sidste fem kommer senere på året.