Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

RobiHachi promo video + info

RobiHachi promo video + info
RobiHachi promo video + info

Den kommende TV anime serie RobiHachi begynder den 8 april 2019.

Beskrivelse

Anime serien foregår i Neo Tokyo i år G.C. (Galaxy Century) 0051, som markerer et halvt århundrede siden første kontakt skete. Mennesker har opnået super lys-hastighed navigationsteknologi og dannet et commenwealth af planeter sammen med aliens. Den selvudråbt efreelance reportageforfatter Robby Yarge, som er omkring 30 år gammel, er forfulgt af uheld. Han fejler på arbejdet, så hans kontrakt ryger. Hans kæreste forlader ham, han dør næsten i en trafikulykke, og gældssamlere kommer efter ham.

En dag stjæler en tasketyv Robbys taske, og en ung mand hjælper ham. Hatchi Kita, en 18-årig deltidsansat, fanger den kriminelle og returnerer Robbys taske. Robby tilbyder ham sin taknemmelighed og et måltid til gengæld. Parret opdager, at de er fuldstændige modsætninger og går snart hver til sit.

Hatchi dukker imidlertid op igen i Robbys liv som en gældssamler. Hatchi forklarer, at det er hans deltidsjob, hvor han arbejder for lånehajen Yan. En kat-og-mus-jagt begynder, og Yans finansansvarlige Yan tager sine underordnede Aro og Gra sammen på turen. Det lykkes Robby at undslippe Hatchi og flygte til rummet mens han stikker af fra Yans gruppe. Robby synes at undslippe til Isekandar, en fjern og legendarisk planet i Mælkevejen, der siges at bringe lykke til dem der når derhen. Selvom Robby troede, at han var flygtet til rummet alene, opdager han Hatchi på sit rumskib. De to beslutter at rejse på tværs af galaksen sammen på jagt efter Isekandar.

Læs mere

Klik for at kommenterer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende