Connect with us

Hi, what are you looking for?

Anime-miljø

Genki stopper

Danmarks anden store con lukker og slukker. Jeg lader den officielle udmelding komme før egne kommentarer:

.: ENDEN PÅ EN ÆRA :.
Normalt skriver jeg aldrig disse opslag i førsteperson, men dette emne er meget personligt for mig, så jeg håber, at I vil tilgive mig denne éne gang:
Som den nuværende ejer, og en af de oprindelige grundlæggere, af Genki, er det med et tungt hjerte, at jeg må meddele, at Genki 2019 bliver vores sidste 😥
I de sidste par år har billetsalget støt været faldende, og frivillige har været sværere og sværere finde, især for arrangør- og bestyrelsesgruppen, hvilket gør det sværere at holde Genki kørende 😓
Vi har derfor valgt at tage ved lære af SVS-con, og har besluttet at give den fuld gas i år og slutte tingene af på en høj note.
Som jeg ser det, er det faktum at det ender med Genki 2019 ikke et tegn på at vi har fejlet, men tværtimod på at det har lykkedes os at holde Genki kørende i 10 år, og jeg håber inderligt, at I vil komme og fejre dette med os nu til vores sidste år!
Tegning af Tea House

Det er altid trist at se populære arrangementer stoppe, men det kommer ikke som en overraskelse da Genki ligesom de fleste andre arrangementer og foreninger herhjemme har kæmpet med manglende antal folk der vil lægge arbejde i som arrangører. Uanset hvor stærk en leder og indercirkel der er kræves der stadig flere arrangører, men det virker som en generel trend herhjemme at folk højest vil være gophers og mindre hjælpere, der er ikke mange der vil være primær arrangører og det koster nu engang i længden, for top-ledelsen brænder også ud på et tidspunkt og må videre i livet og så skal der være andre klar til at tage over.

I Genkis tilfælde er det dobbelt forståeligt da der har været enormt megen kritik af at de var nødt til at skifte venue, der var mange der sagde at de ikke ville komme af den grund og det sammen med det generelt vigende besøgstal gør det endnu lettere at forstå at det var dråben der sørgede for at den pressede hoved-ledelse sagde stop.

Så det er klart at mange er kede over at Genki stopper, men tænk over at I selv kan sørge for det ikke sker for andre arrangementer fremad ved at støtte op og melde jer til at at afholde dem og ikke kun nyde godt af dem som deltagere.

Click to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X