Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

DanMachi: Arrow of Orion kommer i de danske biografer

DanMachi: Arrow of Orion kommer i de danske biografer

Der kan købes billetter til DanMachi: Arrow of Orion anime filmen, der er baseret på den populære Is It Wrong to Try to Pick Up Girls in a Dungeon? anime serie. Den kommer i de danske biografer den 25 august – at der står den 29 juli på billedet også er fordi distributøren også viser den i Finland.

Bestil billetter

Beskrivelse

Langt fra dungeonen under Oraria vågner en ny trussel, som den smukke gudinde Artemis har svoret at ødelægge ved hjælp af sin udvalgte kriger. Men denne fighter er ikke den berømte Ais Wallenstein eller en anden berømt helt fra Orario-legenden. I stedet falder Artemis’ skæbne på skuldrene af Bell Cranell, som skal samarbejde med gudinden og stå imod truslen der lurer i en fjerntliggende, gammel by. Selvom Bell er den ordinerede mester for Artemis og et medlem af gudinden Hestias familie, vil deres eventyr teste alle færdigheder og teste hvert gram af mod, som Bell har – og måske undervejs, gør ham til helten, har han altid ønsket at være.

DanMachi: Arrow of Orion kommer i de danske biografer

Distributørens FaceBook side

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Næste del af The Princes of Tennis kommer til næste år.

Anime

Femte sæson Bungou Stray Dogs om de populære detektiver begynder allerede næste måned.

Anime

Om under en måned begynder Sweet Reincarnation om en mand der genfødes i en anden verden men bibeholder sin passion som konditor.

Anime

For at være lidt mere bred er her en trailer for en ny historisk donghua, kinesisk anime, Blades of the Guardians: Biao Ren.