Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

DanMachi: Arrow of Orion kommer i de danske biografer

DanMachi: Arrow of Orion kommer i de danske biografer

Der kan købes billetter til DanMachi: Arrow of Orion anime filmen, der er baseret på den populære Is It Wrong to Try to Pick Up Girls in a Dungeon? anime serie. Den kommer i de danske biografer den 25 august – at der står den 29 juli på billedet også er fordi distributøren også viser den i Finland.

Bestil billetter

Beskrivelse

Langt fra dungeonen under Oraria vågner en ny trussel, som den smukke gudinde Artemis har svoret at ødelægge ved hjælp af sin udvalgte kriger. Men denne fighter er ikke den berømte Ais Wallenstein eller en anden berømt helt fra Orario-legenden. I stedet falder Artemis’ skæbne på skuldrene af Bell Cranell, som skal samarbejde med gudinden og stå imod truslen der lurer i en fjerntliggende, gammel by. Selvom Bell er den ordinerede mester for Artemis og et medlem af gudinden Hestias familie, vil deres eventyr teste alle færdigheder og teste hvert gram af mod, som Bell har – og måske undervejs, gør ham til helten, har han altid ønsket at være.

DanMachi: Arrow of Orion kommer i de danske biografer

Distributørens FaceBook side

Klik for at kommenterer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende

Anime

Her er første trailer for den kommende anime om en landpige der flytter til byen og får hjælp til kulturchokket af en klassekammerat.

Anime

Serien begynder til april.

Anime

Science fiction serien begynder allerede i morgen.

Anime

Der er udgivet en video der viser et tilbageblik på franchisen gennem tiden sat til ny musik.