Forbind dig med os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

DanMachi: Arrow of Orion kommer i de danske biografer

Der kan købes billetter til DanMachi: Arrow of Orion anime filmen, der er baseret på den populære Is It Wrong to Try to Pick Up Girls in a Dungeon? anime serie. Den kommer i de danske biografer den 25 august – at der står den 29 juli på billedet også er fordi distributøren også viser den i Finland.

Bestil billetter

Beskrivelse

Langt fra dungeonen under Oraria vågner en ny trussel, som den smukke gudinde Artemis har svoret at ødelægge ved hjælp af sin udvalgte kriger. Men denne fighter er ikke den berømte Ais Wallenstein eller en anden berømt helt fra Orario-legenden. I stedet falder Artemis’ skæbne på skuldrene af Bell Cranell, som skal samarbejde med gudinden og stå imod truslen der lurer i en fjerntliggende, gammel by. Selvom Bell er den ordinerede mester for Artemis og et medlem af gudinden Hestias familie, vil deres eventyr teste alle færdigheder og teste hvert gram af mod, som Bell har – og måske undervejs, gør ham til helten, har han altid ønsket at være.

Distributørens FaceBook side

Klik for at kommentere

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Lignende

Mad

Den japanske chips-producent Koike-ya Inc. har lavet et One Hand brand med chips i en post og størrelse der kan spises med én hånd...

Anime

Den japanske anime nyheds-hjemmeside Anime! Anime! bad sine læsere om at stemme om hvilken anime karakter der ville være den bedste kone (waifu). Webstedet...

Manga og bøger

Oricon har udgivet deres halvårs bestseller-diagrammer for light novels. Listen dækker salg fra 20. november 2017 til 20. maj 2018. Der er ikke nogen store...

Annoncer
X