Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anmeldelse

Fanta Salt Lychee anmeldelse

Denne syrlige drik er noget sødere end den sidste, omend stadig en smule syrlig ligesom frugten den er baseret på, lychee.

Sodavanden har samme hvidlige farve som lychee juice, så det passer godt. Det samme gør smagen, der også er en mild variation over juice af frugten. Det at drikken skulle indeholde salt smages ikke, men kombinationen af lychee og salt er klassisk (jeg har i hvert fald set den før) og det gør ikke drikken salt. Det kan dog være noget af det, der gør at den virker ret læskende, hvis den i det små fylder både salt og væskebalancen op.

Fanta Salt Lychee er endnu et eksempel på Fantas sodavand over frugt, der ikke helt smager som frugten, men den er ret tæt på modsat mange af deres andre varianter – især de japanske som melon.

2 kommentarer

2 Comments

 1. Kirke Hundevad Meng

  3. september 2019 at 2:10

  Jeg er SÅ GLAD for at jeg faldt over dine meget fine og præcise anmeldelser af japanske sodavand. Den slags har altid været en af mine helt store interesser! Hvordan kommer du i nærheden af dem? Er du i Japan, bestiller du dem hjem, eller kender du et sted i Danmark, hvor man kan finde den slags?

  • Erik Weber-Lauridsen

   3. september 2019 at 20:38

   Jeg købte dem her da jeg var i Japan sidste gang. Har faktisk en række noter om flere jeg burde få renskrevet. Jeg er glad for at du kunne lide dem, så får jeg lyst til at samle flere ny op næste gang jeg er derovre og ikke bare holde mig til dem jeg kender.

Leave a Reply

X