Oven på brandangrebet på Kyoto Animation den 18 juli har mange udtalt deres støtte til studiet og doneret penge til dem, bl.a. rock-legenden Yoshiki. Nu støder den kendte producent af visual novels, Key til, ligeledes med 10 millioner yen (~630 tusinde kroner).

Firmaet er kendt for Kanon, Air og Clannad, der alle er blevet lavet til anime serier af Kyoto Animation, så de to firmaer har været tætte i lang tid, så det er forståeligt men stadig godt at firmaet, der selv holder til i Osaka ikke så langt fra Kyoto, støtter op om deres partner.

Keys besked til Kyoto Animation

Til alle ansatte i Kyoto Animation,

Vi kæmper for at finde ordene til at udtrykke den dybe tristhed vi føler over den smertefulde tragedie, I har gennemgået. Vi ønsker at give vores oprigtige medfølelse med dem, der er døde, og beder om en så hurtig bedring som muligt for dem, der har lidt skader.

Gennem de vidunderlige talenter og den enorme indsats fra Kyoto Animation har Key-værkerne Kanon, Air og Clannad været i stand til følelsesmæssigt at røre mennesker rundt om i verden. Tankerne fra vores medarbejdere såvel som fans af vores værker er hos Kyoto Animation.

Vi ser frem til, at Kyoto Animation fortsætter med at producere hjertevarmende anime, der rører følelserne og giver mod til mennesker i Japan og over hele verden.

Læs mere

Kategoriseret i: