Kagiji Kumanomatas Sleepy Princess in the Demon Castle (Maōjō de Oyasumi) manga inspirerer en TV anime serie.

Beskrivelse

Sshhh! Prinsesse Syalis prøver at få en god nats søvn. Noget med lukkede øjne. Fyrre blink. Fang nogle Z’er.

For længe siden i gamle tider, hvor mennesker og dæmoner boede sammen i – ja, disharmoni, virkelig – kidnappede en dæmonkonge en menneskelig prinsesse og fængslede hende i hans borg. Foruroligede, prinsessens undersåtter slog sig selv på brystet… indtil en helt stod frem for at være spydspidsen for Project Rescue Our Princess!

Mens hun venter på sin ridder i skinnende rustning, hvad skal en fængslet prinsesse gøre…? Bamse-vagter med flagermusvinger er fine, men hendes fangehul er ked-e-li-gt! Så hun beslutter sig for at bruge de lange timer på at sove. Nu, hvis hun bare kunne blive komfortabel… og ikke led af søvnløshed…

Sleepy Princess in the Demon Castle manga får TV anime

Læs mere

Tagged i:

, ,