Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Natsu no Niwa anime kortfilm

Natsu no Niwa anime kortfilm

Natsu no Niwa er en animeret kortfilm instrueret af Yojiro Arai og animeret af FILMONY til Kagomes “GO! ME.” initiativ, en PR-kampagne der reklamerer for den japanske fødevareproducents ONE DAY og AOJIL linje af grøntsagsdrikke.

Den fantasifulde kortfilm fortæller historien om Mea, en ung pige, der drager ud på et mærkeligt og spændende eventyr, da hendes personlige tyngdekraft spontant vender en sommerdag.

Videoen (ovenfor) indeholder sangen “HEY HEY HO” (film udgave) af ENJOY MUSIC CLUB feat. SACHIE HIRAGA samt karakterdesign / animation instruktion af Huang Chieh, farvedesign af Idumi Hirose og art direction af Kunihiko Inaba.

Natsu no Niwa har Sachie Hiraga som Mea, Riho Iida som Meas mor og Yusuke Emoto som Meas far.

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X