Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Appare-Ranman er en kommende original wild west racer-bil anime

Appare-Ranman er en kommende original wild west racer-bil anime

P.A. Works arbejder på en ny original anime kaldet Appare-Ranman.

Historien foregår i slutningen af 1800-tallet på tærsklen til det næste århundrede. Efter et vist uheld finder den strålende, men socialt uduelige ingeniør Sorano Appare og den skarpe men feje samurai Isshiki Kosame sig drivende på en båd fra Japan til Amerika. Da de er løbet tør for penge beslutter de to sig for at konkurrere i Trans-America Wild Race for at vinde præmien og vende tilbage til Japan. De to kæmper mod skøre rivaler, forbrydere og selve det store vildnis, når de kører gennem det vilde vest fra startlinjen i Los Angeles til målstregen i New York – i den dampdrevne bil, de byggede.

Appare-Ranman er en kommende original wild west racer-bil anime

Læs mere

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X