Connect with us

Hi, what are you looking for?

Japan generelt

Nagoya får 6m høj Evangelion

Chukyo regionen, hvor Nagoya er i centrum),samarbejder med Rebuild of Evangelion om et stort turistprojekt. Evangelion/Chukyo Region Project ~Dispatch from Nagoya & Sasahima-raibu to the World~  vil bruge den populære serie til at byde japanske og internationale besøgende velkommen til området.

Der kommer to Eva-statuer. Den første, en 6 meter høj genskabelse af EVA-01, vises på Sasashima-Raibu-stationens Global Gate. 1:1 statuen blev oprindeligt vist ved EXPASA Ashigara stoppet.

En anden statue, denne “kun” tre meter høj, vil stå i ankomsthallen i Chubu Centrair International Airport, et vigtigt knudepunkt for rejser ind og ud af Japan. Fra 21. februar til 12. marts vil en del af omrejsende Evangelion-udstilling også vises i lufthavnens Centrair Hall.

Læs mere

Click to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X