Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Toilet-Bound Hanako-kun Anime Promo + Info
Toilet-Bound Hanako-kun Anime Promo + Info

Anime

Toilet-Bound Hanako-kun Anime Promo + Info

Her er en promo for den kommende anime adaptation af Iro Aidas Toilet-Bound Hanako-kun (Jibaku Shōnen Hanako-kun) manga. Den begynder på japansk TV den 9 januar 2020.

Beskrivelse

“Hanako-san, Hanako-san … er du der?”
På Kamome akademi går der rygter om skolens syv mysterier, hvoraf det ene er Hanako-san. Hun siges at hjemsøge den tredje bås på tredje sals pige badeværelset i den gamle skolebygning. Hanako-san opfylder ethvert ønske, når hun indkaldes. Nene Yashiro, en okkult-interesseret gymnasiepige, der drømmer om romantik, går ind i dette hjemsøgte badeværelse… men den Hanako-san hun møder der, er intet som hun forestillede sig! Kamom akademiets Hanako-san… er en dreng!

Forklaring

En af de mere vedvarende moderne myter / skræmmefortællinger som skolebørn fortæller hinanden er om (pigen) Hanako, der døde på et skoletoilet og nu hjemsøger skolen. Historien har floreret i årtier, lang tid inden Rowling fandt på Moaning Myrtle.

Toilet-Bound Hanako-kun Anime Promo + Info

Læs mere

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Den 12. og sidste episode af The Duke of Death and His Maid Season 2 (Shinigami Bocchan to Kuro Maid 2nd Season) TV-anime serien...

Anime

Den første halvdel af Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation sæson 2 sluttede i går med sit 12. afsnit (13 inklusive episode 0), men sæsonen vender...

Anime

Anden del af tredje sæson af Dr. Stone begynder til oktober.

Anime

NTV bliver den største aktionær i Ghibli med en andel på 42,3%.