Den kommende TV anime serie baseret på Suu Minazukis Plunderer manga begynder på japansk TV den 8 januar 2020.

Hiroyuki Kanbe instruerer serien hos studiet GEEKTOYS. Masashi Suzuki vil være ansvarlig for serieproduktionen, mens Yuka Takashina, Yuuki Fukuchi og Hiroki Fukuda vil fungere som character designers.

Beskrivelse

Det er året 305 i Alcian-kalenderen, og verden styres af numre. Hver menneske er født mærket med en “Count (tæller)”, hvilket kan betyde alt fra antallet af kilometer gået til den mængde mennesker, der har sagt, at din mad er velsmagende. Og hvis din tæller falder til 0… bliver du sendt til afgrunden! Efter at Hinas mors tæller faldt til 0, er hendes sidste bøn at Hina skal lede efter den legendariske røde baron.

Plunderer Anime Promo Video 4

Læs mere

Kategoriseret i: