Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

I Shaved. Then I Brought a High School Girl Home kommer som anime

I Shaved. Then I Brought a High School Girl Home kommer som anime

Forfatter Shimesaba og illustrator boootas I Shaved. Then I Brought a a High School Girl Home. (Hige o Soru. Soshite Joshi Kōsei o Hirou.) light novels laves til en anime.

Ud fra dens tema om en ældre mand og ung pige har serien allerede fået en del negativ omtale – også i Japan, men den har samtidig mange læsere så givetvis derfor den også kommer som anime.

Beskrivelse

Den kontoransatte Yoshida har været forelsket i sin kollega, Airi Gotou, i fem år. På trods af at han til sidst har scoret en date med hende, afvises hans tilnærmelser straks. Beruset og skuffet snubler han hjem, kun for at finde en gymnasiepige, der sidder i siden af vejen. Pigen, der har brug for et sted at overnatte, forsøger at forføre Yoshida. På trods af at han afviser hendes tilnærmelser, inviterer han hende ikke desto mindre ind i sin lejlighed.

Den næste morgen afslører pigen, der præsenterer sig selv som Sayu Ogiwara, at hun er løbet væk fra Hokkaido helt til Tokyo. I løbet af sin seks-måneders tur byttede hun løbende seksuelle ydelser for et tag over hovedet. Yoshida forbliver imidlertid upåvirket af hendes forførelse. I stedet lader han hende lave en anden slags arbejde – et, der indebærer at vaske opvask og vaske. Og så begynder et rørende forhold mellem en voksen med et knust hjerte og en gymnasiepige der er løbet hjemmefra.

I Shaved. Then I Brought a High School Girl Home kommer som anime

Kilder

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Der kommer endnu en sæson af den populære superhelte serie My Hero Academia.

Anime

Den søde romantiske serie Horimiya får en spinoff til sommer.

Anime

Fantasy serien Sugar Apple Fairy får allerede en anden sæson til sommer.

Anime

Den umage Spy x Family familie vender tilbage med anden sæson til efteråret og en film til jul.