Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Tamayomi baseball anime billede

Tamayomi baseball anime billede

Den kommende TV anime serie baseret på Mountain Pukuichis Tamayomi manga begynder til foråret 2020.

Beskrivelse

Hovedpersonen er pitcheren Yomi Takeda. I junior høj nåede hendes baseballklub ikke langt, fordi den manglede en catcher, der kunne fange Yomis “mirakelbolde”. Yomi stopper med baseball, bliver færdig med junior high, og kommer ind på Shin Koshigaya High School. Yomi genforenedes med sin barndomsveninde Tamaki Yamazaki på sin nye skole. Tamaki er dygtig som catcher og kan endda fange bolden, når Yomi pitcher med al hendes styrke. Pigerne kan opfylde deres barndoms løfte til hinanden, da de starter deres baseballrejser på ny.

Tamayomi baseball anime billede

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X