Connect with us

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Ojamajo Doremi Anime Film Teaser

Filmen har titlen Majo Minarai wo Sagashite og får premiere den 15 maj 2020 i forbindelse med Tokyo International Film Festivals.

Junichi Sato (Sailor Moon, Doremi) og Yuu Kamatani (Precure franchise) instruerer. Midori Kuriyama er ansvarlig for manuskriptet, mens Yoshihiko Umakoshi (My Hero Academia) vil bidrage med karakterdesignet.

Beskrivelse

Historien handler om den 27-årige Tokyo-kontorarbejder Mire Yoshitsuki, der netop er vendt tilbage til Japan, den 22-årige Sora Nagase, en fjerde-årig universitetsstuderende, der gerne vil blive lærer, og 20 år gamle maskulint virkende Reika Kawatani, der arbejder som freelancer og også arbejder på en restaurant for Hiroshimo Okonomiyaki. Hvad der bringer disse tre kvinder sammen, som faktisk alle er på meget forskellige veje i livet, er en magisk perle. En “ny magisk historie” begynder, da de tre på mystisk vis mødes og indleder rejsen sammen…

Kommentar

En voksen Doremi, det skal nok blive interessant. Det er tydeligt at de nok går efter dem, der så de gamle serier som børn, og nu er blevet voksne. Lidt ligesom Sailor Moon Crystal altså.

Kilde

Klik for at kommentere

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X