Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Pompo: The Cinéphile anime film billede

Pompo: The Cinéphile anime film billede

Her er et billede for den kommende anime film baseret på Shogo Sugitanis Pompo: The Cinéphile (Eiga Daisuki Pompo-san) manga. Filmen får premiere i Japan her i 2020.

Beskrivelse

Pompo: The Cinéphile viser filmproduktionens håndværk og handler om Joelle Davidovich “Pompo” Pomponette, en talentfuld filmproducent, der ligner en pige.

Pompo har i filmhovedstaden “Nyallywood” lavet den ene B-klasse underholdningsfilm efter den anden. En dag opdager Pompos “filmnørd” -assistent Gene et nyt manus skrevet af Pompo og bliver bevæget af dets udsøgte historie. Med et lidenskabsmæssigt udbrud proklamerer han: “Jeg vil se dette som et færdigt værk i biografer så hurtigt som muligt!”

Pompo siger imidlertid, “Så du optager du denne film.” Således tager Gene sit første instruktør opgave. I mellemtiden er Natalie, en almindelig pige, der netop ankom til byen med drømme om at blive filmskuespillerinde, blevet opdaget af Pompo…

Kilder

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X