EF Danmark – Sprogrejser og studier i udlandet, der har en sprogskole i Tokyo og derfor en naturlig interesse for anime og manga, tilbyder GRATIS billetter til en forpremiere på Makoto Shinkais nyeste anime film Weathering With You den 11. marts.

Det du skal gøre, for kunne få en billet, er at melde dig til deres meet-and-greet i København på deres hjemmeside ( http://www.ef.com/bio ). Her vil du høre lidt om EF, få en goodie-bag, og så vil deltagerne samlet tage til Grand Teatret og se filmen.

Vær opmærksom på at I skal tilmelde jer enkeltvis, dvs. hvis I er en gruppe på 4 personer, skal I melde jer til meet-and-greet enkeltvist – hvis 1 person tilmelder en gruppe på 4, så er det kun 1 billet der gives (til den der tilmelder)!

Sidst, men ikke mindst, så er der “kun” 135 ledige billetter, og de har været i gang lidt tid, så husk at tilmelde jer med det samme, da billetterne er først til mølle!

Billeder af filmen givet af EF Danmark – Sprogrejser og studier i udlandet

Engelsk trailer for filmen

Kategoriseret i: