Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Kimi wa Kanata film kommer til efteråret

Kimi wa Kanata film kommer til efteråret

TOHO laver en original biograf anime film kaldet Kimi wa Kanata (Your Are the Beyond), der får premiere her til efteråret 2020. Honoka Matsumoto (Ride Your Wave Yōko Hinageshi) har hovedrollen som Mio og Toshiki Seto (Kamen Rider Ex-Aid Kamen Rider Brave) spiller Shin. (Personnavnenes romaniseringer er ikke officielle.)

Beskrivelse

Teenager fantasy (isekai) filmen foregår i Tokyos Ikebukuro-distrikt og handler om to barndomsvenner ved navn Mio og Shin. Mio har følelser for Shin og tænker altid på ham, men hun har aldrig været i stand til at fortælle ham, hvordan hun har det.

En dag skændes de over noget trivielt, og lidt efter beslutter Mio sig for blive gode venner med ham igen. Da hun leder efter Shin, mens hun er gennemvåd af regnen, ender hun i en trafikulykke. Da Mio genvinder sin bevidsthed, befinder hun sig i en ny og ukendt verden.

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

pointing
X