Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Golden Kamuy anime sæson 3 trailer

Golden Kamuy anime får sæson 3

Tredje sæson af den historiske serie begynder til oktober (2020), og de begynder et broadcast af de første to den 6 april så det leder op til den ny.

Beskrivelse

I begyndelsen af det tyvende århundrede skraber den russisk-japanske krigsveteran Saichi “Immortal” Sugimoto en mager eksistens i efterkrigstiden i Hokkaidos vildnis. Da han snubler over et kort til en formue i skjult Ainu-guld, sætter han sig på en forræderisk søgen for at finde den. Men Sugimoto er ikke den eneste interesserede, og alle, der kender til guldet, vil dræbe for at besidde det! Udsat for de barske forhold i den nordlige vildmark, hensynsløse kriminelle og skurkagtige japanske soldater, Sugimoto får have brug for alle sine evner og held – og hjælp fra en Ainu-pige, der hedder Asirpa – for at overleve.

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X