Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Flaskeånden Bob ny anime trailer

Flaskeånden Bob får ny anime

Tatsunoko Production laver en ny udgave af Flaskeånden Bob (Hakushon Daimaō) til foråret 2020.

Den første anime adaption blev instrueret af Hiroshi Sasagawa og blev første gang vist i Japan fra 1969 til 1970. Den gamle serie blev vist i Tyskland i 1992, måske andre ældre fans kan huske den fra RTL.

Den ny instrueres af Atsushi Nigorikawa (Love Tyrant, Between the Sky and Sea, A Destructive God Sits Next to Me) hos Studios Tatsunoko Production og Nippon Animation. Hiroko Kanasugi (Diabolik Lovers More, Blood, RobiHachi) står for manuskriptet mens Shin Takemoto (Genbanojō) og Masatsune Noguchi vil tilpasse Suzuka Yoshidas originale karakterdesign til animationen. Musikken er komponeret af Takamitsu Shimazaki, Hiroshi Sasaki og Teppei Shimizu (Smile Company).

Anime serien vil få sin japanske tv-premiere den 11. april 2020.

Beskrivelse

Bob er en noget tyk, kaotisk genie (flaskeånd), der har sovet i sit trange hjem i tusind år.
En dag finder unge Joey den mærkelige flaskeånd på loftet. Da Joey nyser frigør han Bob, der fra nu af skal opfylde alle hans ønsker. Men vær forsigtig med den klodsede bob.

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

pointing
X