Connect with us

Hi, what are you looking for?

Anime

Is the order a rabbit? anime sæson 3 til oktober

Den officielle Twitter-konto for Manga Time Kirara-magasinet har afsløret at den tredje sæson af den populære moe anime serie Is the order a rabbit? (Gochūmon wa usagi desu ka?) begynder på japansk TV til oktober under titlen Is the order a rabbit? BLOOM (Gochūmon wa Usagi Desu ka? BLOOM).

Det præsenterede også en nøglebillede baseret på den originale manga (se ovenfor).

Hiroyuki Hashimoto vender tilbage for at instruere den nye sæson hos Encourage Films, og Kazuyuki Fudeyasu er også tilbage som ansvarlig for seriens manuskripter. Yousuke Okuda designer igen karaktererne, og den originale rollebesætning vender tilbage.

De første to sæsoner kører igen på AT-X- og BS11-kanalerne fra april så de passende leder op til den ny sæsons start.

Kilde

Click to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X