Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Gamle nyheder

Pikotaro laver hans ikoniske sang om til at handle om at vaske hænder i 2020 udgave

Pikotaro Foto: REUTERS file
FILE PHOTO: File picture of Japanese singer and song writer Pikotaro, also known by his comedian name Kosaka Daimaou or his real name Kazuhito Kosaka, at the Foreign Correspondents' Club of Japan in Tokyo, Japan October 28, 2016. REUTERS/Issei Kato/File Photo

Den japanske social media berømthed Pikotaro er vendt tilbage som en førende twittertrend i Japan med en coronavirus-håndvaskesang, der ændrer hans ikoniske sang om ananas og penne til at handle om at vaske hænder.

Han synger: “I have a hand, I have a soap. Uh! Wash! Wash! Wash! Wash….” Videoen var blandt de fem mest populære i en Twitter-trendliste for Japan mandag.

Kilder

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X