Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Gamle nyheder

Samurai Mac burgere

Samurai Mac burgere

McDonald’s Japan udgiver altid en række særlige produkter i begrænsede perioder, se f.eks. deres adult cream pies, og deres nyeste skud på stammen er Samurai Mac. Den nye burger kommer i to sorter, begge med “smagen af ​​Japan” og hver repræsenterer en samurai faktion.

De to er”Wild Faction” til venstre på fotoet øverst og “Self Indulgent Faction” til højre.

Wild Faction-burgeren er blevet navngivet “Roasted Soy Sauce Style Double Thick Beef” (ristet soja-stil sauce dobbelt tykt oksekød), og den består af to tykke og saftige 100-procent oksekødsbøffer, to skiver rig cheddarost og sprøde skiver løg samlet i en bolle toppet med valmuefrø.

Self Indulgent Faction er “Roasted Soy Sauce Style Bacon Tomato Thick Beef” (ristet soja-stil sauce bacon tomat tykt oksekød) som indeholder en tyk 100-procent oksekødsbøf og røget bacon sammen med friske tomater, sprød salat, skiver af løg og hvid cheddarost.

Begge burgere indeholder en velsmagende ristet soja-stil sauce som deres kendetegnende ingrediens, hvilket giver dem en japansk smag samtidig med at de giver en rig løg-sødme med et strejf af hvidløg for at forbedre kødets smag.

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X