Connect with us

Hej, hvad leder du efter?

Mad

Samurai Mac burgere

Samurai Mac burgere

McDonald’s Japan udgiver altid en række særlige produkter i begrænsede perioder, se f.eks. deres adult cream pies, og deres nyeste skud på stammen er Samurai Mac. Den nye burger kommer i to sorter, begge med “smagen af ​​Japan” og hver repræsenterer en samurai faktion.

De to er”Wild Faction” til venstre på fotoet øverst og “Self Indulgent Faction” til højre.

Wild Faction-burgeren er blevet navngivet “Roasted Soy Sauce Style Double Thick Beef” (ristet soja-stil sauce dobbelt tykt oksekød), og den består af to tykke og saftige 100-procent oksekødsbøffer, to skiver rig cheddarost og sprøde skiver løg samlet i en bolle toppet med valmuefrø.

Self Indulgent Faction er “Roasted Soy Sauce Style Bacon Tomato Thick Beef” (ristet soja-stil sauce bacon tomat tykt oksekød) som indeholder en tyk 100-procent oksekødsbøf og røget bacon sammen med friske tomater, sprød salat, skiver af løg og hvid cheddarost.

Begge burgere indeholder en velsmagende ristet soja-stil sauce som deres kendetegnende ingrediens, hvilket giver dem en japansk smag samtidig med at de giver en rig løg-sødme med et strejf af hvidløg for at forbedre kødets smag.

Kilde

Klik for at kommentere

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Lignende

Mad

Den japanske chips-producent Koike-ya Inc. har lavet et One Hand brand med chips i en post og størrelse der kan spises med én hånd...

Manga og bøger

Oricon har udgivet deres halvårs bestseller-diagrammer for light novels. Listen dækker salg fra 20. november 2017 til 20. maj 2018. Der er ikke nogen store...

Anime

Den japanske anime nyheds-hjemmeside Anime! Anime! bad sine læsere om at stemme om hvilken anime karakter der ville være den bedste kone (waifu). Webstedet...

Reklame
X