Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Given boys love anime film udskudt

Given boys-love anime filmen kommer i Japan til maj

Det officielle hjemmeside for Natsuki Kizus Given manga har i dag mandag offentliggjort at den kommende anime film baseret derpå bliver udskudt på ubestemt tid på grund af bekymring over den nye coronavirus sygdom (COVID-19). Filmen skulle have haft premiere den 16 maj 2020.

Beskrivelse

På en eller anden måde mistede den guitar, han plejede at elske at spille p , og de basketballspil, som han fandt så sjove, deres appel…

Det var indtil Ritsuka Uenoyama tilfældigt mødte Mafuyu Sato. Ritsuka var begyndt at miste sin passion for musik i sin hverdag, men så hører han Mafuyu synge for første gang. Sangen genlyder i hans hjerte, og afstanden mellem dem begynder at ændre sig.

Kilder

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X