Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Looking for Magical Doremi anime filmen udskudt til efteråret

Looking for Magical Doremi anime filmen udskudt til efteråret

Det officielle hjemmeside for Looking for Magical DoReMi (Majo Minarai o Sagashite), den kommende ny anime film der fejrer 20 års jubilæet for Ojamajo Doremi mahou shoujo anime franchisen, har meddelt at den bliver udskudt til efteråret på grund af den nye coronavirus sygdom (COVID-19). Filmen skulle have haft premiere den 15 maj 2020.

Beskrivelse

Historien handler om den 27-årige Tokyo-kontorarbejder Mire Yoshitsuki, der netop er vendt tilbage til Japan, den 22-årige Sora Nagase, en fjerde-årig universitetsstuderende, der gerne vil blive lærer, og 20 år gamle maskulint virkende Reika Kawatani, der arbejder som freelancer og også arbejder på en restaurant for Hiroshimo Okonomiyaki. Hvad der bringer disse tre kvinder sammen, som faktisk alle er på meget forskellige veje i livet, er en magisk perle. En “ny magisk historie” begynder, da de tre på mystisk vis mødes og indleder rejsen sammen…

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende

Anime

Sæsonens første 10 afsnit kom på Netflix globalt i går den 26. januar og de sidste fem kommer senere på året.

Anime

Serien om en ung mand, der absolut vil være alene og ikke tænke skumle tanker, bliver lavet til anime.

Anime

Yūji Nakamuras Rokudō no Onna-tachi manga får en TV-anime, som får premiere på Tokyo MX, MBS og BS Asahi-kanalerne til april. Beskrivelse Tо̄suke Rokudо̄...

Anime

Nyt og den første reklame for komedien om en otaku-pige der elsker den lokale magiske pige i en grad der bringer hende ud på...