Det officielle hjemmeside for Looking for Magical DoReMi (Majo Minarai o Sagashite), den kommende ny anime film der fejrer 20 års jubilæet for Ojamajo Doremi mahou shoujo anime franchisen, har meddelt at den bliver udskudt til efteråret på grund af den nye coronavirus sygdom (COVID-19). Filmen skulle have haft premiere den 15 maj 2020.

Beskrivelse

Historien handler om den 27-årige Tokyo-kontorarbejder Mire Yoshitsuki, der netop er vendt tilbage til Japan, den 22-årige Sora Nagase, en fjerde-årig universitetsstuderende, der gerne vil blive lærer, og 20 år gamle maskulint virkende Reika Kawatani, der arbejder som freelancer og også arbejder på en restaurant for Hiroshimo Okonomiyaki. Hvad der bringer disse tre kvinder sammen, som faktisk alle er på meget forskellige veje i livet, er en magisk perle. En “ny magisk historie” begynder, da de tre på mystisk vis mødes og indleder rejsen sammen…

Kilde

Kategoriseret i: