Ikke decideret 18+, men i hvert fald ikke noget man bør se på de fleste arbejdspladser selvom videoen er på Youtube!

Den officielle hjemmeside for den kommende TV anime serie baseret på Daisuke Hiyamas Peter Grill and the Philosopher’s Time (Peter Grill to Kenja no Jikan) manga begyndte at streame showets første trailer.

Serien begynder på japansk TV til juli 2020.

https://youtu.be/g0YFdxOvcxk

Beskrivelse

Peter Grill er kendt i hele landet som verdens stærkeste. Mens han har en kæreste ved navn Luvilia, som han har svoret at tilbringe resten af sit liv samme med, tror Luvilia stadig, at babyer bliver bragt af storke, og i de to år, siden deres forhold blev indledt, er Peter og Luvilia ikke kommet videre end at holde hænder. I mellemtiden begærer forskellige andre kvinder, såsom to ogre tvillinger og en elver ham, så de kan føde stærke børn. Peter er nødt til at undgå enhver form for fristelse og planer, alt sammen med skyldfølelse over for Luvilia.

Kilder

Kategoriseret i: