Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Aria får ny anime til vinter i anledning af 15 års jubilæet

Aria the Avvenire TV anime fremviser ny person og billede

Den officielle hjemmeside for anime adaptionen af Kozue Amanos Aria manga annoncerede i tirsdags at franchisen får et helt nyt værk, der får premiere til vinter for at fejre TV anime seriens 15-års jubilæum. Meddelelsen afslørede ikke værkets format.

Beskrivelse af TV anime serien

Akari Mizunashi, der er 15 år, har efterladt alt for at rejse til en glitrende planet dækket af vand, Aqua, tidligere kendt som Mars. I det 24. århundrede har mennesker nemlig fundet en måde at kolonisere den tidligere ubeboelige planet.

Mere end noget andet ønsker Akari at være en “undine” – en kvindelig gondolier, der navigerer i kanalerne i Aquan-byen Neo-Venezia. Byen i sig selv er en trofast gengivelse af Manhome (Jorden) byen Venedig. For at sikre, at både beboere og turister får mest ud af Neo-Venezias mange vidundere, blev der dannet firmaer, der tilbyder guidede ture via gondol, hvoraf det ene hedder Aria Company.

Da hun begynder sin træning hos det prestigefyldte Aria Company vil hun så leve op til de udfordringer, der venter hende på vejen for at nå sin drøm?

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

pointing
X