Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Miracles of Love anime film udskudt

Miracles of Love anime film trailer

Det officielle hjemmeside for den kommende anime film baseret på Io Sakisakas manga Miracles of Love (Omoi, Omoware, Furi, Furare) har meddelt at dens premiere bliver udskudt på ubestemt tid på grund af den nye coronavirus sygdom (COVID-19). Filmen skulle have haft premiere i de japanske biografer den 29 maj 2020.

Trailer

https://youtu.be/DaADXfmywBc

Beskrivelse

Selvom de har helt forskellige syn på kærligheden bliver den drømmende Yuna og den realistiske Akari venner. Yuna forelsker sig i Akaris smukke bror Rio. Akari rådgiver hende med Rio og foreslår, at hun i stedet forsøger at få noget kørende med sandkasse-vennen Kazuomi. Men Yuna kan ikke forestille sig det. For hende er kærlighed noget, der rammer dig som et lyn fra den blå himmel, ikke noget, du kan føle på kommando. Da Yuna får en chance for at tale med Rio, fortæller han hende om sin ulykkelige kærlighed, som han ikke engang kunne erkende sine følelser for. Efter at Yuna finder ud af, at Akari og Rio bare er stedsøskende, har hun mistanke om, at Akari er denne pige.

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende

Anime

Sæsonens første 10 afsnit kom på Netflix globalt i går den 26. januar og de sidste fem kommer senere på året.

Anime

Serien om en ung mand, der absolut vil være alene og ikke tænke skumle tanker, bliver lavet til anime.

Anime

Yūji Nakamuras Rokudō no Onna-tachi manga får en TV-anime, som får premiere på Tokyo MX, MBS og BS Asahi-kanalerne til april. Beskrivelse Tо̄suke Rokudо̄...

Anime

Nyt og den første reklame for komedien om en otaku-pige der elsker den lokale magiske pige i en grad der bringer hende ud på...