Det officielle hjemmeside for den kommende anime film baseret på Io Sakisakas manga Miracles of Love (Omoi, Omoware, Furi, Furare) har meddelt at dens premiere bliver udskudt på ubestemt tid på grund af den nye coronavirus sygdom (COVID-19). Filmen skulle have haft premiere i de japanske biografer den 29 maj 2020.

Trailer

https://youtu.be/DaADXfmywBc

Beskrivelse

Selvom de har helt forskellige syn på kærligheden bliver den drømmende Yuna og den realistiske Akari venner. Yuna forelsker sig i Akaris smukke bror Rio. Akari rådgiver hende med Rio og foreslår, at hun i stedet forsøger at få noget kørende med sandkasse-vennen Kazuomi. Men Yuna kan ikke forestille sig det. For hende er kærlighed noget, der rammer dig som et lyn fra den blå himmel, ikke noget, du kan føle på kommando. Da Yuna får en chance for at tale med Rio, fortæller han hende om sin ulykkelige kærlighed, som han ikke engang kunne erkende sine følelser for. Efter at Yuna finder ud af, at Akari og Rio bare er stedsøskende, har hun mistanke om, at Akari er denne pige.

Kilde

Kategoriseret i: