Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Sleepy Princess in the Demon Castle TV anime teaser

Sleepy Princess in the Demon Castle TV anime teaser

Den officielle hjemmeside for den kommende TV anime baseret på Kagiji Kumanomatas  Sleepy Princess in the Demon Castle (Maōjō de Oyasumi) manga begyndte at streame en teaser video. Videoen afslører to nye rollebesætningsmedlemmer.

Serien er planlagt til at komme på japansk TV i år.

Beskrivelse

Sshhh! Prinsesse Syalis prøver at få en god nats søvn. Noget med lukkede øjne. Fyrre blink. Fang nogle Z’er.

For længe siden i gamle tider, hvor mennesker og dæmoner boede sammen i – ja, disharmoni, virkelig – kidnappede en dæmonkonge en menneskelig prinsesse og fængslede hende i hans borg. Foruroligede, prinsessens undersåtter slog sig selv på brystet… indtil en helt stod frem for at være spydspidsen for Project Rescue Our Princess!

Mens hun venter på sin ridder i skinnende rustning, hvad skal en fængslet prinsesse gøre…? Bamse-vagter med flagermusvinger er fine, men hendes fangehul er ked-e-li-gt! Så hun beslutter sig for at bruge de lange timer på at sove. Nu, hvis hun bare kunne blive komfortabel… og ikke led af søvnløshed…

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

pointing
X