Den officielle hjemmeside for TV anime serien baseret på forfatter Kei Sazane og illustrator Ao Nekonabes Our Last Crusade or Rise of a New World (Kimi til Boku no Saigo no Senjō, Arui wa Sekai ga Hajimaru Seisen) light novel serie har afsløret folkene bag og et nyt billede (ovenfor).

Folkene bag

  • Instruktører Shin Oonuma (BOFURI: I Don’t Want to Get Hurt, so I’ll Max Out My Defense., ef: a tale of memories, Dusk Maiden of Amnesia, WATAMOTE) & Mirai Minato (BOFURI: I Don’t Want to Get Hurt, so I’ll Max Out My Defense., Fate/kaleid liner Prisma Illya, Masamune-kun’s Revenge, Miss Caretaker of Sunohara-sou)
  • Manuskript Kento Shimoyama (Death March to The Parallel World Rhapsody, Good Luck Girl!, Servant × Service, The Ones Within)
  • Studie SILVER LINK (Baka to Test, WATAMOTE, Non Non Biyori, Strike the Blood)
  • Character designer og chief animation director Kaori Sato (afsnit animation director på BOFURI: I Don’t Want to Get Hurt, so I’ll Max Out My Defense., Dusk Maiden of Amnesia, Masamune-kun’s Revenge, Shomin Sample)

Beskrivelse

Der har i årevis hersket en stor krig mellem det videnskabeligt avancerede imperium og Nebulis, heksenes rige, indtil den yngste ridder der nogensinde har modtaget titlen som imperiets stærkeste møder den rivaliserende nations prinsesse. Selvom de er svorne fjender, bliver ridderen betaget af hendes skønhed og værdighed, og prinsessen er bevæget af hans styrke og livsstil. Vil kampene mellem dem nogensinde få lov til at slutte?

Kilder

Kategoriseret i:

Tagged i:

,