Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

By the Grace of the Gods TV anime trailer

By the Grace of the Gods TV anime trailer

Her er en trailer for den kommende anime adaptation af forfatter Roy og illustrator Ririnras By the Grace of the Gods (Kami-tachi ni Hirowareta Otoko) light novel serie. Den co-produceres af amerikanske Funimation.

Folkene bag

  • Instruktør Takeyuki Yanase (In Another World With My Smartphone, If It’s for My Daughter, I’d Even Defeat a Demon Lord)
  • Screenwriter og story editor Kazuyuki Fudeyasu (Black Clover, Dropkick on My Devil!)
  • Studie Maho Film (If It’s for My Daughter, I’d Even Defeat a Demon Lord)

Roller

  • Azusa Tadokoro lægger stemme til Ryoma.

Beskrivelse

Under beskyttelse af guderne begynder et afslappet liv med slimes i en anden verden!
En dag fik den middelaldrende japanske forretningsmand Ryoma Takebayashis liv en ret pludselig og skuffende afslutning. Ryoma havde aldrig haft et velsignet liv, men efter hans død søgte tre store guder hans samarbejde og reinkarnerede ham som barn i en anden verden med sværd og magi!
Efter at han fik en hjertelig og guddommelig velkomst fra guderne, bestemmer Ryoma sig for at leve afslappet alene i skoven indtil videre. Han arbejder flittigt med magi og jagt, men Ryomas største lidenskab bliver at forske i hans tæmmede slimes?! Træning af en række slimes (nogle nyligt opdagede), gardinet går op for denne afslappede livs-fantasi, der fejrer et andet liv med venlige mennesker i en anden verden!

Kilder

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

pointing
X