Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

How a Realist Hero Rebuilt the Kingdom light novels laves til TV anime

How a Realist Hero Rebuilt the Kingdom light novels laves til TV anime

Overlap har annonceret at Dojyomarus How a Realist Hero Rebuilt Kingdom (Genjitsushugi Yūsha no ukoku Saikenki) light novel vil danne grundlag for en TV anime serie. Roman seriens illustrator Fuyuyuki tegnede ovenstående illustration for at fejre det.

Beskrivelse

”Åh, helt!” – Med denne klichélinie blev Kazuya Souma kaldet ind i en anden verden, og hans eventyr… begyndte ikke. Efter at han har præsenteret kongen for sin plan om at styrke landet økonomisk og militært giver kongen tronen til ham forlover ham med det samme til sin datter! For at få landet tilbage på benene hidkalder Souma de kloge og de begavede. Således kom fem personer til den nye konge. Men hvad er de mange talenter og færdigheder, de har? Og hvilken vej vil Souma og folket i hans land tage?

Kilder

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X